Kompozycja

JAPANESE TERIYAKI CHICKEN

JAPANESE TERIYAKI CHICKEN

OYAKATA JAPANESE CHICKEN TERIYAKI – Pregătește-te pentru o experiență culinară reală și încearcă unul dintre cele mai mari clasice ale bucătăriei japoneze - OYAKATA JAPANESE CHICKEN TERIYAKI. Aceasta este o combinație neobișnuită de rețetă tradițională de sos teriyaki cu tăiței gustoși, completată cu bucăți de carne de pui și legume.

POFTĂ BUNĂ! ITADAKIMASU! いただきます!

Mod de preparare

Tipic japonez

Ter1 (2)
1
Fierbeţi 150 ml de apă. Adăugaţi tăiețeii.
Ter2 (2)
2
Gatiti taiteii timp de 3 minute.
Ter3 (2)
3
Adăugaţi condimentele din plic.
Ter4 (2)
4
Amestecaţi şi mâncarea este gata!

Mod de preparare

Alternativ

Ter 1 1
1
Fărâmiți tăițeii, puneți-i într-un castron.
Cla 1 2
2
Se toarnă apă fierbinte peste paste. Așteptați 3 minute, apoi turnați apa.
Ter 1 3
3
Adăugați sosul din plic.
Ter 1 4
4
Amestecaţi şi mâncarea este gata!