CLAUZĂ INFORMAȚIONALĂ

În conformitate cu art. 13 alin. 1 Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE – regulamentul general privind protecţia datelor („GDPR” sau „Regulament”), informez că:

  • Operatorul datelor dvs. cu caracter personal, furnizate în formularul de contact, este AJINOMOTO Poland Sp. z o.o. (SRL) cu sediul în Varşovia, înregistrată la Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Regional pentru oraşul capitală Varşovia, Secţia a XIII-a Comercială a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului sub numărul 0000009630, REGON (Numărul de înregistrare al societăţii): 016114501, CIF: 5213039810 (“Societatea“), Tel: +48 22 460 00 70
  • În chestiunile legate de datele dumneavoastră personale prelucrate de AJINOMOTO Poland Sp. z o.o. (SRL) ne puteţi contacta la următoarea adresă de e-mail: odo@ajinomoto.com.pl.
  • Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate în vederea pregătirii unui răspuns la întrebarea trimisă de dumneavoastră folosind formularul de pe site, precum şi pentru a trimite informaţii comerciale despre produsele AJINOMOTO Poland Sp. z o.o. (SRL) dacă este necesar să se răspundă la întrebare.

Datele cu caracter personal pot fi, de asemenea, utilizate dacă este necesar pentru a realiza interesele legitime ale AJINOMOTO Poland Sp. z o.o. (SRL) cu condiţia că aveţi dreptul de a vă opune unei astfel de prelucrări.

  • Aveţi dreptul de a accesa datele dumneavoastră personale, de a solicita rectificarea (corectarea, completarea), ştergerea sau limitarea prelucrării, precum şi dreptul de a solicita transferul de date, dreptul de a vă retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării care a fost efectuată pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia.
  • În chestiunile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa ado@ajinomoto.com.pl.
  • De asemenea, aveţi dreptul să depuneţi o plângere la organul de supraveghere – preşedintele Oficiului pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, dacă consideraţi că prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal încalcă prevederile Regulamentului.
  • Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate pe perioada necesară pregătirii unui răspuns la întrebare, doar mai mult dacă o astfel de obligaţie rezultă din prevederi legale.
  • Datele dumneavoastră personale nu vor fi transferate în afara Spaţiului Economic European.